Ons Verhaal

Van projectleider in de bouw tot drukker, niet echt een logische stap maar wel een die Hans Voets maakte in 1994. Via zijn zwager, die handelde in drukwerk, werd Hans gevraagd om een drukpers te repareren en dat deed hij als werktuigbouwkundige maar al te graag. En van het een kwam het ander. Als echte autodidact leerde hij het drukproces kennen en drukte hij tot in de late uurtjes om zijn klanten altijd binnen de afgesproken tijd te kunnen leveren. In 1995 werd dit omgezet in een full-time onderneming en was Drukkerij Voets een feit.

Samen met zijn vrouw Marijke heeft hij sindsdien al vele veranderingen in de grafische wereld meegemaakt. Al die jaren zijn zij zich blijven ontwikkelen om zo in de veranderende behoeften van hun klanten te kunnen voorzien. De uitgangspunten van oprichter Hans Voets zijn nog steeds van kracht binnen het bedrijf: passie, toewijding, ontzorgen en een gedegen advies. Zonder schroom stelt Hans dat het bedrijf daardoor een constante kwaliteit kan leveren die in zijn ogen belangrijker is dan kwantiteit. En dat wordt door hun trouwe klanten gewaardeerd, in hun vestigingsplaats Berlicum maar ook ver daar buiten… Dankzij eenvoudige communicatie en korte lijnen binnen het bedrijf komen zij samen met de klant steeds weer tot een prachtig eindresultaat, een waar je trots op kunt zijn. Hierdoor weten bedrijven en particulieren maar ook (sport)verenigingen en stichtingen het bedrijf steeds weer te vinden.

Steeds maar vertellen dat je niet alleen maar drukwerk maakt, maar zoveel meer…. dat leidde ertoe dat Hans en Marijke besloten de naam van hun bedrijf te veranderen van drukkerij Voets naar Voets Grafiland. Een nieuwe identiteit die veel beter aangeeft waar het bedrijf voor staat; realisatie van het complete grafische traject, van advies naar idee en van ontwerp naar een prachtig eindresultaat.

Hans is in zijn vrije tijd nog steeds graag ‘technisch’ bezig. Naast klussen in eigen huis en tuin bouwt hij graag zijn eigen modelvliegtuigen, waarmee hij gaat vliegen bij ModelVliegclub Berlicum. Daarnaast skeelert hij, is lid van de Vughtse IJsclub en wil nog steeds graag een Elfstedentocht op zijn naam schrijven. Marijke geeft training aan de Dames Recreanten bij basketbalvereniging Springfield, een gezellige damesclub die ondanks hun gemiddelde hoge leeftijd nog steeds zeer fanatiek wil ballen. Daarnaast traint ze zelf regelmatig op haar mountainbike en fotografeert zij graag, is lid van fotoclub Bernheze en zit in de werkgroep die ieder jaar op Moederdag hun jaarlijkse expositie in de Kersouwe organiseert. De laatste jaren zet zij deze hobby in voor diverse klanten.

Hans en Marijke Voets